202301.10

Udendørs affaldsspande til sortering af forskellige typer affald

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I byrummet er der som regel opsat affaldsspande, der er mere eller mindre ramponerede, og her kan nye smarte udendørs affaldsspande til sortering af forskellige typer affald være lige det, der skaber et nyt look til det konkrete område i byen. Har I en kommunal løsning med udendørs affaldsbeholdere, kan disse beholdere trænge til at blive skiftet ud – evt. Til nogle med affaldssortering. Her ser vi derfor nærmere på, hvilke typer af udendørs affaldsbeholdere til sortering, der eksisterer på markedet. 

Udendørs affaldsbeholdere til sortering med lys i

Det kan være sin sag at finde en skraldespand, når det er mørkt og koldt i vinter og efterårsmånederne. Her kan der uheldigvis ende skrald på gaden, hvis folk ikke kan se den nærmeste affaldscontainer i nærheden. Derfor kan det skabe et renere byrum i parker og på gader, når man vælger en udendørs affaldsbeholder til sortering med lys i. Her findes der affaldsbeholdere med LED lys i, som lyser fint op i mørket og omskaber en affaldsspand til et fint lille kunstværk. Ydermere kan de være med til at skabe tryghed i områder, der er mindre belyst om aftenen og om natten. Det kan være ved busstoppesteder eller parker, hvor der mangler belysning. 

Vedligeholdelsesfri

Når man er en kommune, der er trængt på økonomien, eller en lille eller mellemstor virksomhed, der også har brug for at spare på udgifterne, kan der være en stor fordel i, at disse affaldsspande er vedligeholdelsesfri. De er lavet af galvaniseret stål, hvilket gør dem både meget slidstærke og langtidsholdbare samtidig med, at de ikke kræver vedligeholdelse. På denne måde kan man spare en masse ressourcer på at skulle efterse dem jævnligt, men kun koncentrere sine kræfter på at få dem tømt via en tømningsordning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *