201409.12

Tights til Crossfit

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

At Crossfittere elsker tights kommer nok ikke som den helt store overraskelse for mange. Der er flere årsager til at tights er en rigtig fin investering, i forhold til ens træning, men det kommer meget an på hvilke tights man vælger. Til Crossfit er der flere ting, man skal være opmærksom på, inden man vælger sig et par. Læs om dette her.

Skal du lave squats, vægtløftning og andre full-body movement øvelser, er det vigtigt at du har god bevægelighed. Det får man som ofte i de fleste tights, men tights der er lavet til løb, vil ikke fungere særlig godt til vægttræning, fordi der ikke er ekstra sikring der holder dem på plads. Det kan både være irriterende og påvirke din træning, at du skal trække op i dine bukser efter hvert sæt og potentielt set, er chancen god for at du får vist din bare bag til resten af boksen.

Af mærker der kan anbefales, når vi taler om tights til crossfit, kan 2XU nævnes, som en spændende producent. 2XUs kompressionstøj er af meget høj kvalitet og bliver ofte siddende under løft. De bedste tights kommer dog fra By Moxy, disse tights er udviklet specielt til vægtløftning og crossfit og der er derfor mange ekstra finesser, som gør en stor forskel. By Moxy er desuden kendt for at lave mere eller mindre rablende vanvittige logoer og farvesammensætninger, noget der falder i de fleste crossfitteres smag. Se bare nedenstående:

by-moxy

Den mest markante forskel er at der er ekstra strop-sikring i toppen og bunden, som sikre at tightsne bliver siddende, ligegyldigt hvilke mere eller underlige positioner du bevæger dig i og træner. Du kan finde mange andre crossfit tights her.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *