201703.29

Test af fitness armbånd

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste af os ved at man skal gå mindst 10.000 skridt om dagen, og meget gerne mere, hvis man vil få den almindelige daglige motion, som kroppen har brug for. Der er dog en masse undersøgelser der viser at 12.000 nærmere bør være målet for et voksent menneske. Det kan dog være svært at holde styr på hvor mange skridt du får gået i løbet af en dag.

Brug din iPhone

Hvis du har en iPhone, kan du bruge den indbyggede app Sundhed. Når du slår denne til, kan du følge dit aktivitetsniveau og se hvor mange skridt du går om dagen. Der er dog en helt del faldgruber forbundet med denne. Eksempelvis tæller den meget sjældent præcist, hvis du ikke har den liggende i en bukselomme. Desuden lader man tit sin telefon ligge, og derfor er tallet ikke nødvendigvis helt retvisende.

Brug et fitness armbånd

Den bedste måde er at bruge et fitness armbånd, hvilket der er flere grunde til. For det første måler det mere præcist, og for det andet er det en konstant påmindelse om, at du skal huske at gå, hvilket kan være en rigtig god motivationsfaktor for at få rejst sig og gået lidt rundt.

Vælg det rette fitness armbånd

Det er dog langt fra lige meget hvilket armbånd du vælger, test af fitness armbånd viser nemlig, at der er meget stor forskel på kvaliteten af dem. Blandt de mest populære finder man eksempelvis Jawbone, der udover at det kvalitetsmæssigt er ganske fint også er blandt de pænere og mere diskrete.

Der findes en lang række af producenter som laver fitness eller sundheds armbånd, og udover Jawbone finder man også store elektronikgiganter som TomTom, Garmin, Sony og mange andre. Du kan læse en stor test af dem her.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *