201607.19

Sportsuret gør træningen sjovere

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er kommet fokus på sundheden hos danskerne, og det er en god udvikling, for sund levevis er den bedste kur og forebyggelse mod mange livsstilssygdomme. Det gælder om at spise sundt, men så sandelig også om at få sig rørt på den ene eller den anden måde. Det er lidt en smagssag, om man foretrækker målrettet træning eller blot vælger at dyrke en sportsgren som for eksempel fodbold. Hovedsagen er, at du kommer ud og får brugt kroppen, som den er beregnet til.
Mange oplever, at det er let at komme af sted til sport eller træning i starten, hvor man er ekstra motiveret. Med tiden kan gejsten dog køle noget af, og netop her kan det rigtige sportsudstyr være den afgørende forskel på, om man lykkes med at holde fast. Livet er ganske enkelt for kort til fodboldstøvler, der gnaver, eller en sportstrøje, der stumper, for den slags småting underminerer glæden ved motionen.

Intersport tilbyder stort udvalg i fodboldtøj

Som voksne har vi ikke alene ansvar for at holde os selv til ilden og få dyrket den vigtige motion. Vi har også et ansvar overfor børnene, som både skal have motion her og nu, men også gerne skal vænne sig til det, så de selv fortsætter med en sund livsstil, efter at de er ”fløjet fra reden”. Du kan hjælpe dit barn med den gode oplevelse, ved at sørge for passende sportstøj, der både er komfortabelt og moderne. Intersport tilbyder sportstøj til alle typer af sport. Eksempelvis er udvalget af fodboldtøj ganske betydeligt, og her kan du med sikkerhed finde lækkert og tidssvarende fodboldtøj til både dig selv og dit barn. Se mere her på hjemmesiden, og bliv inspireret.

Sportsuret gør træningen sjovere

En rolig jokketur eller en hyggelig tur på cyklen er udmærkede motionsaktiviteter, men der skal også helst sved på panden en gang imellem. Kroppen har rigtig godt af at blive presset, og et af de bedste hjælpemidler er et sports-ur med stopur. Det hjælper dig mentalt til at yde en smule ekstra, og med et sådant ur kan du også følge din udvikling og forbedringerne i præstationen, efterhånden som du bliver stærkere og hurtigere. Hvis din motion foregår i svømmehallen eller i regnvejr, kan du i stedet vælge et vandtæt sportsur eller et dykkerur, så du er behørigt klædt på. Et godt eksempel er det populære Casio G-Shock til herrer, som hos Uniwatches fås i en lang række varianter til meget billige priser. Du kan se flere her, hvor der er mulighed for at sortere efter funktioner, pris, farver og meget andet. Det er ganske enkelt nødvendigt med en sortering, hvis du ønsker overblik, for udvalget er enormt.

Mange foretrækker en stopursfunktion med en stor tydelig analog viser, fordi man så kan holde sig orienteret, selv om man er midt i et løb. Men det er selvfølgelig en smagssag, og sportsure fås naturligvis også med digital udlæsning. Vælg under alle omstændigheder gerne et lidt robust ur, som kan tåle de slag og knubs, der næsten altid vil opstå i forbindelse med sport og træning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *