201707.26

Skab struktur over din træning

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du igang med at træne seriøst og har før haft gode intentioner om at komme i gang, men hver gang gået i vasken? Vi giver dig et par tips til at få løbeskoene kridtes, så du kan komme ud af starthullerne. Samt tip til at et eller andet ikke kommer i vejen for træningen hver gang. Læs med her.

Kan du nikke genkendende til scenariet om at droppe løbeturen og i stedet for slappe af på sofaen, så får du her et lille tip, der kan være med til at holde motivationen kørende. Tal til din dårlig samvittighed, og hvis du er den eneste, der står til regnskab, er lige netop din egen samvittighed, er en af de bedste motivationsfaktor. Ligeledes kan du også arrangere løbeklub med nogle venner, og planlægge faste tidspunkter for træning. Hvis der er planlagt noget fast, er det ikke kun dig selv du skuffer, men også dine kammerater.

En anden mulighed for at skabe bedre struktur over din træning er at printe en træningskalender ud. En ny træningskalender hver uge eller hvad måned, som kan hænge på køleskabet og minde dig om træningen. Hvis du tænker at det er dyrt i printer og blækpatroner, så køb dem online. Det behøver ikke være nogen fancy træningskalender med farvede grafer og diverse træningsøvelser. Men blot en ganske simpel kalender som skaber struktur over din træning.

I løbet at selve træningen  skal du blot markere de dage, du er ude at løbe eller styretræne, med en tusch i forskellige farver. De dage, hvor du ikke kommer ud af starthullerne, vil stå som gabende tomme huller i den eller så flotte farverige kalender, som du hverdag bliver mindet om. Det vil føles som en lussing lige i ansigtet og du vil få så dårlig samvittighed og derved komme ud af starthullerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *