202106.13

Skab hygge i hjemmet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For at et hus bliver til et decideret hjem, er det vigtigt, at du føler dig komfortabel. Noget af det, der er med til at gøre dig det, er følelsen af hygge, som kun du selv kan være med til at skabe. Der er mange forskellige ting, der spiller ind, og det kan være alt lige fra en øreklapstol til en biopejs. Med en biopejs kan du få alt det gode, du kender fra en brændeovn, der kan lune og være et samlingspunkt for familien, men den er væsentligt mere miljøvenlig, og der er desuden flere modeller, hvor der er fokus på designet, så man eventuelt kan have den til at stå frit i stuen. Læs mere her.

På hjemmesiden er der samlet et overblik, så du kan se, hvilke forskellige typer af biopejse, der findes. På den måde kan du lave en lille liste over fordele og ulemper, så du kan finde ud af, hvilken du gerne vil have.

Intet krav til ombygning

Fordi en biopejs er drevet af bioethanol er der ingen grund til, at du skal til at lave en større ombygning for at få den. Pejsen kræver ingen brændeovn, da den ikke udleder røg på samme måde, som en klassisk brændefyret pejs gør. Du kan både få pejse, der er bygget ind i væggen, som man også typisk kender det fra klassiske pejse, men hvis du gerne vil prøve noget andet, kan du i stedet vælge en pejs, der er monteret i gulvet og brænder opad. Det kan fungere som en lille skillevæg i rummet, eller det kan være i forbindelse med enden af en sofa, hvor der skal skabes lidt hygge.

Det er altid vigtigt at følge anvisningerne, når pejsen skal installeres, da man ellers risikerer ulykker. Følges anvisningerne, er der ingen risiko for, at vægge eller gulve tager skade af biopejsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *