202011.13

Pas på kroppen mens du træner

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Din krop er dit tempel. Vi forsøger hele tiden at sørge for at holde os i form, og spise så sundt som vi kan. At være fysisk aktiv er en vigtig del af vores sundhed, men det kan også medføre nogle skavanker hen ad vejen.

Føler du nogle gange at det knager i ryggen, eller at det igen stikker i knæet efter en god lang løbetur? Vil du være sikker på, at der ikke er noget alvorligt i vejen, så bestil en tid hos scanningsklinikken i Arhus.

Her kan du få scannet dine problemområder, og få et kvalificeret bud på om du har en lidelse, der skal behandles.

Tag vare på den sundhed, som du ikke kan se

Det er altid nemmest at forholde sig til de ting, som man kan se. Vi kan hurtigt se når maven er blevet for stor, eller mærke når bukserne begynder at stramme. Men mange glemmer, at der kan være noget under overfladen, som vi ikke kan se.

Mange lidelser, som f.eks. kræft, kan ikke altid nødvendigvis ses eller mærkes. Det kan ramme alle, også selvom vi gør alt det rigtige for vores krop.

Vil du være sikker på, at der ikke gemmer sig en grim overraskelse indeni din krop, så book en tid hos scanningsklinikken i Aarhus. Du kan få foretaget en professionel scanning af hele kroppen. Selv at tage initiativ til at få foretaget en scanning, giver dig kontrol over din egen sundhed. Du tager styringen, og mentalt kan det være med til at give dig ro i sindet, når du får sat konkrete resultater på din sundhed.

Skulle uheldet være ude, og der viser sig en begyndende sygdom, så har du mulighed for at få gjort noget ved problemet. At opdage en sygdom tidligt, giver oftere bedre vilkår for at få et lettere og kortere sygdomsforløb.

Træning efter et sygdomsforløb

Selvom man har været ramt af sygdom, er det ikke ensbetydende med, at det er slut med at kunne træne. Vi kan alle blive ramt, og der er en tendens til at tænke, at så må vi hellere slappe af. Det er dog nærmere det modsatte der reelt gør sig gældende. Ofte kan det være en god ting at være fysisk aktiv, som en del af behandlingen.

Tag din læge med på råd, og bliv guidet til hvordan du bedst muligt kan være fysisk aktiv, i forhold til lige præcis dit sygdomsforløb. Vær ikke bange for at komme i gang igen. Lyt til kroppen, og start stille ud, så kan du sagtens vende tilbage til den træning, som du har været glad ved før dit sygdomsforløb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *