201506.01

Ny kur perfekt til træning

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste der træner gør det fordi de har et eller andet ønske om at få en sundere, mere harmonisk krop, komme af med noget fedt, og se bedre ud i spejlet. Derfor har mange også ledt med lys og lygte efter en decideret slankekur som kan assistere træningen med at opnå disse resultater.

Desværre har der altid været problemer med de gængse slankekure. De har ikke været bygget til folk der træner, og har derfor haft et program der ikke var sundt hvis man samtidig trænede 3 gange om ugen. Nogle gav simpelthen ikke energi nok, nogle indeholdt ikke nok proteiner til muskelopbyggelse osv. Men nu er der heldigvis kommet en ny kur som passer perfekt til alle dem der træner.

Sig goddag til 5 2 kuren

5 2 kuren, i Danmark gjort populær via dengodekur.dk, er en speciel kur hvor man kun spiser det man plejer 5 dage og så til gengæld næsten ikke spiser noget de sidste 2. Det passer perfekt til alle dem der træner. De 5 dage kan man nemlig spise som det passer en bedst. Sørge for at spise masser af protein, sørge for at træne osv. De sidste 2 dage spiser man så bare meget lidt. Træner man hver dag kan man godt stadig træne på fastedagene. Det der så sker med kroppen er at den tærer på de fedtdepoter man har liggende, og på den måde taber man sig. Specielt den sidste rest fedt der ligger, som kan være svær at få væk med træning, er denne kur rigtig god til at få hånd om.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *