201706.08

Dyrk Yoga med simpelt udstyr

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes mange fordele ved at dyrke yoga, på trods af at dem som ikke har prøvet det før, kan have en portion skepsis. De største skeptikere mener ikke at det er rigtig træning, og kun kan bruges som en restitutions form eller et supplement til din nuværende træning. Vi har samlet 3 bud på hvorfor du skal dyrke yoga, og hvad det gavner kroppen. Læs med her.

Du får trænet alle muskler i kroppen
Yoga er en af de perfekte træningssystemer, fordi du får trænet hele kroppen. I både mere statiske yogaformer som hatha, hvor du arbejder længe i en stilling ad gangen, og mere dynamiske yogaformer som vinyasa eller ashtanga, hvor stillingerne kædes sammen, og du bevæger dig med åndedrættet, bærer du din egen kropsvægt. Du vil derfor styrke dine ben, dine balder, coremusklerne, skuldre og arme,

Kom op (eller ned) i et nyt gear
Alene det, at yoga fokuserer på åndedrættet, er med til at komme ned i gear og få stilnet sindet. Næsten alle former for yoga vil derfor virke beroligende. Både med forskellige yogastillinger og forskellige åndedrætsteknikker kan du regulere nervessystemet, så du helt automatisk får mere ro og mindre stress.

Godt for ”computerkroppen”
Døjer du med ondt i lænden, skuldre, der synker frem og ned, stiv nakke eller musearm? Du er langtfra den eneste , der er plaget af det såkaldte fænomen ”computerkrop”. Listen over de skavanker, du kan få af at sidde foran computeren og udføre kontorarbejde er lang, da kroppen langtfra er skabt til at sidde foroverbøjet eller lave de samme monotone bevægelser i timevis. Med yogaen får du styrket dine “holdningsmuskler”, så du vil opleve færre smerter og passer bedre på din krop, også når du sidder ved skrivebordet.

Lyder det interessant og skal du igang med Yoga? Så køb din yogatøj og udstyr her og start en ny og sundere livsstil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *