201609.19

De bedste hovedtelefoner til motion og løb

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du løber meget og jævnligt dyrker sport, er det rart at have god lyd i ørerne. Men hvilke hovedtelefoner skal du vælge? Der findes efterhånden mange artikler omkring dette emne, men hvad skal man egentlig være opmærksom på, når man er på udkig efter et par gode høretelefoner, der egner sig til sport og løb? 

Det kan være svært at danne sig et overblik, da der mange steder udelukkende bliver skrevet artikler med direkte anbefalinger til hovedtelefoner. Du får altså ikke svar på, hvad du skal være opmærksom på, når du køber dine nye hovedtelefoner.


Valg af hovedtelefoner — hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal vælge det helt rigtig par hovedtelefoner, der især egner sig til løb og sport, så er der en række ting, du skal have med i overvejelserne. Det er forskellige ting, der strækker sig fra helt håndgribelige og praktiske ting, men også ting der er mere funktionrelaterede. I denne artikel får du nyttig viden omkring de praktiske overvejelser — men også designet. Mange af os kan nemlig godt lide at se godt ud, imens vi dyrker sport.

Det første, du bør overveje, er, hvor meget du vil høre dine omgivelser. Det er nemlig helt essentielt. Lydisolering er både et spørgsmål omkring sikkerhed, men også hvilke aktiviteter, du vil bruge hovedtelefonerne til. Hvis de er helt isolerede, egner de sig ikke til udendørsløb, hvor der er trafik. Her er det nemlig vigtigt at kunne orientere sig — især hvis der er risiko for, at der kommer biler. Det betyder, at det ikke er en fordel at have hovedtelefoner, der isolerer helt for lyden.

Træner du derimod i et fitnesscenter, så gør det ikke noget, at du ikke kan høre din omgivelser. Her er der nemlig ikke nogen fare ift. bilister og anden trafik, der kan bringe dig i fare. Er de helt lydisolerende, vil du hurtigt opdage, at det bliver nemmere at koncentrere sig. Der findes generelt tre forskellige niveauer; let, middel og helt isolerende. In-ear-hovedtelefoner er dem, der isolerer bedst, og de kan eksempelvis købes hos Livingshop.dk, som forhandler designermøbler, boliginteriør og altså også elektronik.

På Livingshop.dk kan du købe de flotte, designorienterede hovedtelefoner Kreafunk Agem — De er gode til motion i et træningscenter, da de er lydisolerende. Skal de bruges til løb, bør du fokusere på at finde nogle hovedtelefoner, der ikke lukker alt støj ude. Denne type hovedtelefoner hedder ear-bud, og de forhandles de fleste steder. Find flere forhandlere her
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *