201901.08

Bedste træningsformer til hjemmet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange tusinde af os danskere, der er medlem af et fitnesscenter, og der er da også mange af os, der rent faktisk besøger dem. Alligevel kan det være rart at have muligheden for at supplere lidt med træning i hjemmet. I en travl hverdag kan det være svært at rive et par timer ud af kalenderen til at tage i fitnesscenter. Derfor er der mange der sætter pris på, at have muligheden for at udfylde sig fysisk i hjemmet.

Motionscyklen

En af de mest hyppige motionsredskaber i de danske hjem er motionscyklen. Det er nemt og bekvemt, hvis man ellers har pladsen til det. Den åbenlyse fordel ved en motionscykel, er at det er lige til at kaste sig over. Alle kan bruge den, og man kan selv bestemme tempoet, intensiteten og dermed også afkastet. Ulempen er, at det fylder en del, den larmer, og man har ofte en tendens til ikke at knokle igennem og bare stille og roligt cykle derudaf.

Romaskinen

En anden populær maskine, der dog er faldet lidt i popularitet er romaskien. Det er en maskine, der giver god træning, udover cardio opbygger man også muskler, og derfor er det en god allround maskine. Samtidig kan mange af modellerne pakkes rimelig meget sammen og i nogle tilfælde være under sengen.

Boksepuder

En af de mest effektive træningsformer, når det kommer til forbrænding er boksning. Der er mange der går til boksning for at bokse, men langt de fleste gør det for træningens og motionens skyld og fitness boksning tilbydes også i stort set alle centre på den ene eller anden måde. Hvis man har plads og mulighed for det, er en boksepude en rigtig god investering. Det er god forbrænding, samtidig med at det opbygning af muskelmasse. Det kræver dog lidt at have en sandsæk hængende fra loftet.

Trampolin

Der er ikke mange, der tænker så meget over det, men en trampolin er rent faktisk et rigtigt glimrende motionsredskab, og man kan forbrænde mange kalorier, mens man har det sjovt. De findes mange tusinde trampoliner i de danske børnefamilier, men det er de færreste der bliver udnyttet godt nok ift motion.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *