202208.14

Alger vil påvirke salget af dit hus – sådan gør du noget ved det

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du står, og skal sælge sit hus, så er der nogle helt bestemte ting, du kan gøre, for at pifte huset en tand op og på den måde få flere penge ud af huset. Måske er det noget du ikke ved?

Alger kan skræmme mulige købere væk

Undgå at skræmme mulige købere væk, ved at der er spredt alger på din terrasse, fliser, husets facade, taget, og andet. Det kan være en ulækker oplevelse for mulige købere, hvis dit hus er smurt ind i alger. Alger er som udgangspunkt faktisk ikke farlige, for de er nemlig med til at opretholde naturens balance – men derfor er de stadig ikke kønne at se på. Så derfor er det en god idé at få dem fjernet. 

Undgå algerens med kemikalier!

Kemikalier er naturens værste fjende. Både dyreliv og planteliv vil blive udryddet, hvis kemikalierne i algerens indtager naturen omkring dit hus. Derfor har Glad Rens lanceret en algerens der skåner både miljø og omgivelser. Algerensen er god ved naturen, da der ingen kemikalier er, og på den måde skåner du også dine børn/ og eller børnebørn, samt skåner du også køberne af dit hus børn/ og eller børnebørn.

Sådan virker den miljøvenlige algerens

Den neutrale og miljøvenlige algerens indeholde bionedbrydelige stoffer, som hurtigt og nemt kan nedbrydes i naturen, når rensen påføres det algeramte område. Med en syrefri og PH-neutral algerens sikrer du nemlig at grundvandet ikke er i fare. Dermed endnu en grund til at vælge miljøvenlig algerens. En anden grund er også, grundet den miljøvenlige algerens´ stoffer, skader algerensen heller ikke dine fliser, havemøbler, terrasse, tag, osv. Det efterlader nemlig ingen mærker eller andet – alle dine algeramte områder, vil igen blive ligeså god som det var før, det blev ramt af de mange alger. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *